Μαρούδας
Ανακαινίσεις, Ελαιοχρωματισμοί, Μονώσεις | Πάτρα


Η εταιρεία του Άκη Μαρούδα με έδρα την Πάτρα στην οδό Μίνωος 57 και με ένα μεγάλο εύρος εργασιών, όπως: ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις, θερμομονώσεις, υγρομονώσεις, γυψοσανίδες, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να δώσει λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί σε θέματα ανακαίνισης, μόνωσης και ελαιοχρωματισμών, σε οικίες, κτήρια, δημόσια κτήρια, επαγγελματική στέγη.

Με μακρόχρονη πείρα στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει πλήρη εγγύηση των εργασιών που αναλαμβάνει στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα με σεβασμό στον πελάτη.

 

Ελαιοχρωματισμοί

 

Η πολυετής εμπειρία του κου Μαρούδα και του συνεργείου του, σε συνδυασμό με ποιοτικά υλικά και χρώματα μας οδηγεί σε υψηλής αισθητικής αποτελέσματα τόσο στους ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών χώρων όσο και εξωτερικών, εφαρμόζοντας τις γνώσεις μας γύρω από τεχνοτροπίες και εναλλακτικές τεχνικές.

 

Μονώσεις

 

Δώστε της πρέπουσα προσοχή στο ενεργειακό προφίλ του κτιρίου σας και επιλέξτε ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης εξασφαλίζοντας ποιοτική διαβίωση. 

Εξασφαλίζουμε ποιοτική εργασία κάνοντας χρήση προϊόντων των μεγαλύτερων εταιρειών μόνωσης ώστε να καλύψουμε μεθοδικά και ουσιαστικά κάθε σας ανάγκη.

 

Ανακαινίσεις

 

Αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό; Θέλετε να δώσετε άλλο αέρα στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο;

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του χώρου σας οργανωμένα, μελετημένα και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή σας και προσαρμόζονται στις οικονομικές σας απαιτήσεις.

 

Γυψοσανίδες

 

Παράλληλα με τη νέα πνοή στο χώρο σας, αλλάξτε διακόσμητη, βελτιώστε την χωροθέτηση του ή κρύψτε ατέλειες, χρησιμοποιώντας την ευέλικτη λύση της γυψοσανίδας και του εύρους εφαρμογών που προσφέρει.

Το συνεργείο του κου Μαρούδα με την εμπειρία και την εκπαίδευση που έχει αποκομίσει από την πολυετή εργασία στο χώρο των ανακαινίσεων, ελαιοχρωματισμών, μονώσεων κλπ. προσφέρει λύσεις και σε αυτόν τον τομέα.

 

 Εγγυημένη Εργασία σε προσιτή τιμή!